Tasapainotestaus

Miksi tämä on tärkeää?

Tasapaino heikkenee iän karttuessa mm. heikentyneen lihasvoiman ja näön vuoksi. Tämä johtaa kaatumisiin ja sen kautta loukkaantumisiin. Tasapainolle tärkeiden asentoa aistivien proprioseptoreiden toiminta heikkenee nivelsidevammmoissa ja uusiutumisvammat ovat tästä syystä yleisiä (esimerkiksi nilkan nyrjähdysvammat).

Tasapaino on tärkeää alaraajavammojen sekä uusiutuvien vammojen ennaltaehkäisyssä. Oikeanlaisella harjoittelulla pystytään vähentämään esimerkiksi nilkan nyrjähdysvammoja, parantamaan alaraajan lihasten puolieroja sekä parantamaan vertikaalista hyppykorkeutta. On tutkittu, että vain 3h viikossa oikeanlaista harjoittelua (tasapaino -ja voimaharjoittelua) vähensi jopa 39% kaatumisia yli 65 vuotiailla.

Testit & toiminnallinen analyysi

  • Y Balance -test
  • SOLEC
  • Tandem seisonta ja -kävely
  • Trendelenburg
  • Sekä liikkuvuustestejä

Testin ovat käyneet suorittamassa muun muassa vapaaottelija Toni Taru sekä nyrkkeilijä Anni Viantie.

Hinnasto

Tasapainotestaus sekä toiminnallinen analyysi / 45 €  (pitää sisällään tasotestauksen)

Tasapainotestaus sekä toiminnallinen analyysi + tasapainoharjoitteluohjelma  / 75€ (pitää sisällään tasotestauksen ja yksilöllisen harjoitusohjelman)

2x Tasapainotestaus sekä toiminnallinen analyysi + tasapainoharjoitteluohjelma / 105€ (pitää sisällään tasotestauksen, yksilöllisen harjoitusohjelman ja lopuksi jälkitestauksen)

Tasapainotestauksen varaus ja tiedustelut sähköpostilla https://lihasenergia.com/yhteystiedot/. Kysy tarjousta isommalle ryhmälle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: