Lihasenergia
tukee kouvolalaista ammattiurheilua

Nyrkkeilijä Anni Viantie

Olympiatyylin nyrkkeilijä Anni Viantien huollon aloitimme keväällä 2018.
Olemme tähän asti keskittyneet kuntotestauksiin sekä manuaaliseen terapiaan, joihin kuuluu hieronta, nivelmobilisaatio ja erilaiset venytystekniikat. Vastaamme myös fyysisestä valmennuksesta vammojen ennaltaehkäisyn osalta.

Moukarinheittäjä
Joonas Hasu

Moukarinheittäjä Joonas on käynyt Lihasenergialla hoidossa muutaman vuoden ajan ja aloitimme 2018 virallisesti yhteistyön onnistuneen kuntoutuksen jälkeen.
Joonaksen kohdalla olemme keskittyneet kuntotestauksiin, vammojen ennaltaehkäisyyn, manuaaliseen terapiaan ja osittain myös fysiikkaharjoitteluun.

Koripallojoukkue
Kouvottaret

Lihasenergia teki yhteistyötä kauden 2018-2019 ajan koripallojoukkue Kouvottarien kanssa.
Lihasenergia vastasi mm. pelaajien hieronnoista sekä on mukana kuntotestauksissa ja fysiikkavalmennuksessa vammojen ennaltaehkäisyn osalta.
 • Toni Tauru
  Vapaaottelu on kova laji ja oma kroppa on tärkeä työkalu siinä hommassa. Lauri on auttanut mua pysymään hyvässä terässä ja varsinkin kun on tullut yllättäviä kolhuja niin opastanut niiden hoidossa. Tiedonnälkäinen ja taitava urheiluhieroja. Kiitos kaikesta avusta.
  Toni Tauru
 • Suvi Salmimies
  Olen ollut todella tyytyväinen Laurin käsittelyyn. Paljon treenaavana ja aikataulujen kanssa hankalana urheilijana olen löytänyt yhteisen sävelen Laurin kanssa upeasti. Olemme ensisijaisesti ennaltaehkäisseet käsittelyissä ja Laurin antamilla oheisharjoitteilla mahdollisia vammoja ja hoitaneet jo päällä olevia harjoituksissa tulleita kolhuja. Käsittely on ollut tehokasta ja säästänyt minulta varmasti monta pahempaa vaivaa.
  Suvi Salmimies
 • Anni Viantie
  Lauri on ammatillisesti hyvin motivoitunut kehittymään ja sen huomaa. Se tekee hänestä poikkeuksellisen hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin ja urheiluhierojan. Onnekseni olen välttynyt suuremmilta loukkaantumisilta, ja jotta niiltä vältyttäisiin  jatkossakin olen saanut muutaman omia tarpeitani vastaavan harjoitteen viikko-ohjelmaani. Oman kokemukseni pohjalta voin suositella Lihasenergian palveluja erittäin lämpimästi.
  Anni Viantie
 • Joonas Hasu
  Kun välilevynpullistuma sattui kohdalle, pyydettiin Lauri avuksi myös kuntoutusajan harjoitusten suunnittelussa. Ohjelma oli laadittu viimeisen päälle - kuntoutusjakson jälkeen koko kroppa oli paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin ja kilpailukaudella ennätyskin parantui selkeästi. Näin suuri kehitys ei olisi ollut mahdollinen ilman Laurin suurta tietotaitoa ja motivaatiota urheilijan hoitamiseen.
  Joonas Hasu
Lihasenergia