Naprapatiaopiskelija

Naprapatiaopiskelija Sasu


Sasu Toikka

Olen Sasu Toikka, kolmannen vuoden naprapatiaopiskelija Kouvolasta. Tämän lisäksi pelaan ammatikseni pesäpalloa Kouvolan Pallonlyöjissä nyt yhdeksättä vuotta. Kahden vuoden opinnot yhdistettynä ammattiurheilutaustaan tuovat hyvät pohjat ja mielenkiinnolla odotan kahta viimeistä opiskeluvuotta. Kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä minulle on jo ehtinyt kertyä niin urheilun parista kuin muustakin hoidosta.

Urheilu-ura on opettanut minulle sen, että erilaisia vaivoja ja loukkaantumisia tulee paljon. Olen päässyt seuraamaan läheltä niin pienempiä kuin suurempiakin kolhuja. Kuntouttamisen pitää olla päättäväistä ja johdonmukaista, jolloin saavutetaan paras mahdollinen kuntoutuminen ja paluu normaaliin. Tämän lisäksi pitää osata hoitaa oikeaa vaivaa oikealla tavalla.

Naprapaatti tutkii ja hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja niiden toimintahäiriöitä. Asiakkaan tutkiminen ja diagnosoiminen on tärkeää, jotta osataan hoitaa oikeaa vaivaa. Oikealla hoitomuodolla saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Naprapaatin hoitomenetelmiä ovat esimerkiksi pehmytkudoskäsittely, mobilisaatio, manipulaatio, harjoitusterapia ja ergonominen neuvonta.

Minulle voi varata ajan naprapatiaopiskelijakäyntiin Lihasenergialle, johon kuuluu esimerkiksi
• Tutkiminen/Diagnosointi
• Pehmytkudoskäsittely (hieronta, venyttely)
• Selkärangan ja muiden nivelten mobilisaatiohoidot


VARAA AIKA
Lihasenergia