Koko kehon hyvinvointia
sinun tarpeisiisi

Soita ja varaa aika hierontaan 045 8982 717

Urheiluhieronta

Hieronnassa sovelletaan klassisia- ja urheiluhierontaotteita sekä naprapatiasta opittuja nivelmobilisaatiotekniikoita yksilön tarpeiden mukaan. Hieronta sisältää alkukartoituksen: haastattelun ja ryhti- ja/tai liikkuvuustutkimuksia. Tarvittaessa hieronnassa kiinnitetään erityistä huomiota harjoitusterapiaan.

Lihasenergian yrittäjä, hieroja Lauri Hodju on valmistunut Lahden Hierojakoulusta 2015 Koulutetuksi hierojaksi. Lauri on suorittanut myös vuoden kestävän urheiluhierontakurssin. Valmistumisen jälkeen syntyi Lihasenergia -toiminimi. Syksyllä 2016 Lauri aloitti naprapatia-opinnot Kotkassa. Lauri on toiminut vuoden 2015-2016 Liigassa pelaavan Lahden Pelicans– jääkiekkojoukkueen hierojatiimissä. Vuodesta 2015 eteenpäin Lauri on toiminut mm. ammattilaisvapaaottelija Toni Taurun hierojana.



VARAA AIKA

Tasapainotestaus

Tasapaino heikkenee iän karttuessa mm. heikentyneen lihasvoiman ja näön vuoksi. Tämä johtaa kaatumisiin ja sen kautta loukkaantumisiin. Tasapainolle tärkeiden asentoa aistivien proprioseptoreiden toiminta heikkenee nivelsidevammmoissa ja uusiutumisvammat ovat tästä syystä yleisiä (esimerkiksi nilkan nyrjähdysvammat). Tasapaino on tärkeää alaraajavammojen sekä uusiutuvien vammojen ennaltaehkäisyssä. Oikeanlaisella harjoittelulla pystytään vähentämään esimerkiksi nilkan nyrjähdysvammoja, parantamaan alaraajan lihasten puolieroja sekä parantamaan vertikaalista hyppykorkeutta. On tutkittu, että vain 3h viikossa oikeanlaista harjoittelua (tasapaino -ja voimaharjoittelua) vähensi jopa 39% kaatumisia yli 65 vuotiailla.

Tasapainotestaus 1

65

  • Sisältäätasotestauksen ja yksilöllisen 2vk tasapainoharjoitteluohjelman

Tasapainotestaus 2

85

  • Sisältäätasapainotestauksen, yksilöllisen 2vk tasapainoharjoitteluohjelman ja lopuksi jälkitestauksen

Lisäravinteet ja Fitnesstuotteet

Valikoimastamme löydät Nutriworks -lisäravinteita sekä Gymstickin Fitnesstuotteita.
Nutri Works -tuotteet sopivat kaikille liikkujille; sekä aktiiviurheilijoille että hyvinvoinnistaan kiinnostuneille harrastajille. Nutri Works -tuotteet sisältävät ainoastaan tutkittuja, turvallisia ja puhtaita raaka-aineita. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Suomessa sekä Ruotsissa.
Gymstick on Suomen tunnetuin kuntoilubrändi ja kuntoiluvälinemerkki. Tuotteet ovat kotimaisia ja niillä on erinomainen hinta-laatusuhde. Valikoimastamme löydät erilaiset kuntoiluvälineet, -tarvikkeet ja -varusteet hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi.


VERKKOKAUPPAAN
Lihasenergia