Lisäravinteiden alennus!

 

Ensimmäinen alennuskirjoitus nettisivuilleni. Olen fitnesstukun jälleenmyyjä Kouvolassa ja myyn tuotteet hierontatiloissani Haminantie 18, Kouvola (ei verkkomyyntiä). Tavoite on, että joku tuote olisi alennuksessa koko ajan ja tuotevalikoima kasvaisi. Myyn tuotteet ennakkoon sovittuna aikana opiskelun ajan, sekä hierontojen yhteydessä. Pyrin pitämään avoimien ovien päivät kerran kahteen kuukauteen. Otathan sivuni seurantaan sivun alakulman osiosta SEURAA BLOGIA EMAILIN VÄLITYKSELLÄ” kohdasta ja saat tuotetarjoukset suoraan sähköpostiin+kirjoituksia terveyteen liittyen. Alla olevia tuotteita alennuksessa niin kauan kuin niitä riittää!

ZMA Hardcore, 160 caps ZMA Hardcore – Urheilijalle tärkeät mineraalit Chained Nutritionilta. ZMA Hardcore edistää kropan lihas- ja hormonitoimintaa ja vähentää uupumusta! -Urheilijalle tärkeät mineraalit: magnesium ja sinkki -Edistää kehon normaalia testosteronituotantoa ja proteiinisynteesiä -Edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa -Vähentää väsymystä ja uupumusta -Hyvin imeytyvät kapselit ZMA Hardcore sisältää yhdistelmän luonnollisesti esiintyviä mineraaleja ja vitamiineja, jotka tukevat urheilijan kehittymistä treeneissään parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteen sisältämä sinkki edistää normaalia testosteronituotantoa ja proteiinisynteesiä sekä suojaa soluja hapettumiselta. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä sekä edistää normaalia lihastoimintaa ja elektrolyyttitasapainoa. ZMA Hardcoreen lisätty B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä ja normaalia veren punasolujen muodostumista sekä säätelee kropan vitamiini- ja mineraalisynteesiä, mikä parantaa tuotteen muiden ainesosien vaikutusta. ZMA:n käyttäjät ympäri maailmaa raportoivat myös selvästi parantuneesta unenlaadusta säännöllisen käytön yhteydessä! Annostus: 2 kapselia ennen nukkumaanmenoa. Vältä nauttimasta kalsiumpitoisia elintarvikkeita ZMA Hardcoren nauttimisen välittömässä yhteydessä sillä se voi heikentää tuotteen imeytymistä. Annoksia pakkauksessa: 80 Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

ZMA Hardcore, 160 caps

 

ZMA Hardcore, 160 caps  –  Annoksia pakkauksessa: 80

ZMA Hardcore – Urheilijalle tärkeät mineraalit Chained Nutritionilta. ZMA Hardcore edistää kropan lihas- ja hormonitoimintaa ja vähentää uupumusta!

-Urheilijalle tärkeät mineraalit: magnesium ja sinkki
-Edistää kehon normaalia testosteronituotantoa ja proteiinisynteesiä
-Edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa
-Vähentää väsymystä ja uupumusta
-Hyvin imeytyvät kapselit

ZMA Hardcore sisältää yhdistelmän luonnollisesti esiintyviä mineraaleja ja vitamiineja, jotka tukevat urheilijan kehittymistä treeneissään parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää tuotteesta

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 

 

Lihasenergian terveyspaketti: ▶120tab D3 Vitamin 50μg/tab ▶300tab Smartsupps ZMA (sinkki, magnesium & B6 vitamiini lisä) ▶100tab Vitaprana C-vitamin 500mg/tab ▶Möller Omega-3 250ml (lisänä A+E-vitamiinia ja hieman D-vitamiinia)

Lihasenergian terveyspaketti

120tab D3 Vitamin 50μg/tab Lue lisää tuotteesta
300tab Smartsupps ZMA (sinkki, magnesium & B6 vitamiini lisä) Lue lisää tuotteesta
100tab Vitaprana C-vitamin 500mg/tab Lue lisää tuotteesta
Möller Omega-3 250ml (lisänä A+E-vitamiinia ja hieman D-vitamiinia) Lue lisää tuotteesta

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 

Kysy lisää 045 8982 717, FB-viestillä tai sähköpostiviestillä Lihasenergia@gmail.com sekä katsasta loputkin myytävistä tuotteista linkistä https://lihasenergia.com/lisaravinteet/

Ystävällisin terveisin

Lauri / LihasenergiaKategoriat:Lisäravinteiden ALE, Yleinen

Avainsanat:, ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: