2017 Lihasenergian Avajaiskirjoitus

Jätetään 2016 taakse ja avataan 2017 pienellä katsauksella ja suurilla odotuksilla!

TAVOITE vuodelle 2017 on yksinkertaisesti palveluiden parantaminen. Miten se onnistuu on oman ammattitaidon kehittäminen (manuaalisen terapian, diagnostiikan, anatomian/fysiologian sekä palveluiden kehittämisen saralla). Tulen tekemään galluppeja luultavasti enemmän, tulen tuomaan päteviä tutkimuksia enemmän julki terveydestä (pätevällä tutkimuksella tarkoitan vertaisarvioitua/peer rewied tutkimuksia, joissa tutkimus on vielä arvioitu ja todettu päteväksi). Saatan myös ottaa enemmän kantaa hölynpölytutkimuksiin, joiden paikkaansapitävyydestä voidaan olla montaa mieltä.

Vuoden taikasana on ASENNE isolla A:lla. Tänä vuonna painotan tervettä asennetta työelämään, opiskeluun, treenaamiseen, kuntouttamiseen ja kaikkeen. Ihmisen mieli on erittäin vahva ja mukana terveydessä (fyysisessä sekä mentaalisessa) todella vahvasti. Yritetään tänävuonna keskittyä siihen enemmän.

Kirjoitan tämän kirjoituksen nyt vuoden ensimmäisenä päivänä ja julkaisen tämän vuoden viimeisillä päivillä uudestaan kun katsastetaan onnistuttiinko tavoitteissa.

Viimeiseksi: Palaan töihin 7-8.1.2017 ja työskentelen tuolloin klo 10-15 välisenä aikana. Avasin vasta ajanvarauksen, joten aikoja on hyvin jäljellä! Hinnasto ja ajanvaraustiedot löytyvät linkistä: AJANVARAUS & HINNASTO

Oikein mahtavaa vuotta 2017 kaikille! Toivotan onnistumisia ja terveyttä!

Lauri Lihasenergiasta Kategoriat:Yleinen

Avainsanat:

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: